Seat va lansa in toamna noul model MPV (Multi-Purpose Vehicle) Alhambra pe majoritatea pietelor europene, cu 4 motorizari intre 140 si 200 CP.
Noul Seat Alhambra se va produce in Palmela, Portugalia.

Motorizarile Alhambra dispun de injectie directa de carburant si turbocompresor. Variantele TSI realizeaza 150 cp si 200 cp, in timp ce motorizarile TDI ofera 140 cp si 170 cp.

Suplimentar este oferit in standard si stemul Start&Stop si recuperarea energiei. Consumul mediu de combustibil este de 5,5l pentru 2.0TDI 140cp.

Alhambra TDI este de asemenea echipat cu catalizator SCR (Selective Catalytic Reduction).

Cu o lungime de 4,85 metri, noul Seat Alhambra este cu 22 centimetri mai lung decat predecesorul sau si cu 9 centimetri mai lat.

Volumul portbagajului in configuratia cu cinci scaune este de 885 litri si poate fi crescut pana la maxim 2,297 litri daca sunt folosite doar scaunele din fata.

Alhambra este oferita in versiunile Reference si Style.

Dotarile standard cuprind sapte airbaguri, inclusiv un airbag pentru genunchii soferului si sistem electric de blocare a usilor din spate. Standard sunt sistemele ABS si ESP, inclusiv asistenta la franare si sistem de control a presiunii pneurilor cu avertizare luminoasa.

Printre optionalele noului Seat sunt transmisia DSG, farurile bi-xenon adaptive, sistemul de asistare a directiei la parcare, camera video spate, trapa glisanta panoramica, sistem electric pentru usi si portbagaj.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri