Reteaua de Centre Autorizate Mercedes-Benz Romania s-a extins prin inaugurarea Centrului Autorizat de Vanzare si Service Autoportal Ramnicu Valcea, in urma unei investitii de 3 milioane euro.

Noul Centru Autorizat a fost construit in mai putin de sapte luni de catre firma Autoportal, care a aplicat pentru a deveni Centru Mercedes-Benz Romania in octombrie 2008.

Investitiile realizate de catre Autoportal in noul centru totalizeaza 3 milioane euro teren, constructie, echipamente service, CI-uri showroom si 500.000 euro in stocul de autovehicule.

Noul Centru Autorizat Mercedes-Benz se intinde pe o suprafata de 2.700 mp, din care 770 mp sunt acoperiti de showroom, service, vopsitorie, tinichigerie, linie de inspectie tehnica periodica, depozit pentru piese de schimb si spalatorie, locatia avand o suprafata totala de 15.000 mp.

,,Desi ne confruntam cu una dintre cele mai dificile perioade economice, acest fapt s-a dovedit a nu fi totusi o piedica in realizarea proiectului inceput,” a precizat Radu Stoian, director general Autoportal.

Echipa Centrului Autorizat Autoportal Ramnicu Valcea este formata din 34 de angajati.

In prezent, reteua Mercedes-Benz Romania cuprinde 30 de Centre Autorizate de Service si 26 de Centre Autorizate de Vanzare. In privinta extinderii retelei in 2010, noi Centre Autorizate vor fi deschise in Bacau (service), Buzau (service), Deva (service) si Ploiesti (service).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Familia AMG are un nou membru: Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake