Subaru aduce conceptul Hybrid Tourer la salonul auto din China, alaturi de modelele Legacy, Outback si o serie de exponate tehnice precum o sectiune dintr-un motor Forester.
Conceptul Subaru Hybrid Tourer utilizeaza tehnologia de baza Subaru “Symmetrical All-Wheel Drive (AWD)” si “motorul Boxer orizontal-opus” si reflecta viziunea Subaru a viitoarei masini grand touring.

Subaru este divizia de autovehicule a Holdingului Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), producator al unei game variate de echipamente de transport, avand la baza tehnologii de ultima ora.

Gama de produse create de FHI cuprinde: Divizia de Autovehicule, Divizia Aerospatiala, Divizia de Constructie Autobuze si Prefabricate, Divizia de Produse Industriale si Divizia de Sisteme Transport si Ecologie.

In Romania, Subaru Motors Trading este importatorul oficial al autoturismelor marca Subaru. Compania infiintata in 2006 detine doua showroom-uri aflate in capitala, precum si o retea de distributie in alte 10 dintre cele mai importante orase din tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri