Conceptul Subaru Hybrid Tourer, la Beijing

Subaru aduce conceptul Hybrid Tourer la salonul auto din China, alaturi de modelele Legacy, Outback si o serie de exponate tehnice precum o sectiune dintr-un motor Forester.
Conceptul Subaru Hybrid Tourer utilizeaza tehnologia de baza Subaru “Symmetrical All-Wheel Drive (AWD)” si “motorul Boxer orizontal-opus” si reflecta viziunea Subaru a viitoarei masini grand touring.

Subaru este divizia de autovehicule a Holdingului Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), producator al unei game variate de echipamente de transport, avand la baza tehnologii de ultima ora.

Gama de produse create de FHI cuprinde: Divizia de Autovehicule, Divizia Aerospatiala, Divizia de Constructie Autobuze si Prefabricate, Divizia de Produse Industriale si Divizia de Sisteme Transport si Ecologie.

In Romania, Subaru Motors Trading este importatorul oficial al autoturismelor marca Subaru. Compania infiintata in 2006 detine doua showroom-uri aflate in capitala, precum si o retea de distributie in alte 10 dintre cele mai importante orase din tara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri