Capitalul circulant a ramas la 3,4 miliarde de dolari, ceea ce reprezinta un nivel similar cu cel din anul fiscal trecut.

Cifra de afaceri a atins 19,4 miliarde de dolari. Venitul operational (EBIT) a totalizat 1,1 miliarde de dolari, iar marja operationala folosita a fost de 5,7%.

Portofoliul total de comenzi a insumat 43,8 miliarde de dolari la 31 ianuarie 2010, comparativ cu 48,2 miliarde de dolari la 31 ianuarie 2009.

“Pentru Aerospace, am continuat sa investim in dezvoltarea noilor noastre produse de marca, avionul tip business Learjet 85 si avionul comercial CSeries pentru care am primit 90 de comenzi”, a spus Pierre Beaudoin, Presedinte si Chief Executive Officer, Bombardier Inc.

Bombardier Transportation si-a crescut si veniturile si profitabilitatea. “Grupul a lucrat cu o margine operationala de 6,2%, depasind tinta fixata acum 4 ani, de 6 %. Nivelul de activitate in pietele traditionale a ramas robust si am castigat contracte extraordinare, precum comanda de 80 de trenuri de foarte mare viteza ZEFIRO in China si, mai recent, un acord-cadru de 11 miliarde de dolari cu SNCF pentru trenuri regionale“, a mai spus Beaudoin

In martie 2010, Bombardier Inc. a primit o linie de credit de 1,5 miliarde de dolari cu dobanda variabila pe termen lung, credit ce va atinge maturitatea in anii 2018 - 2020. Acest disponibil financiar va fi utilizat pentru a refinanta aproximativ 1 miliard de dolari din creditul pe termen lung ce va atinge maturitatea intre 2012 - 2014, extinzandu-se astfel perioada de maturitate si scazand cu mult riscul financiar al portofoliului de debit al companiei Bombardier Inc. Suma de 500 de milioane de dolari va fi folosita in scopuri corporative generale.

Cifra de afaceri a Bombardier Transportation a totalizat 10 miliarde dolari, EBIT (venitul operational inainte de taxe si impozite) a atins 625 de milioane de dolari, prin comparatie cu 533 de milioane de dolari in anul fiscal precedent. Aceasta reprezinta o margine operationala de 6.2 % fata de 5.5 % in anul fiscal precedent, depasind targetul de 6 % stabilit acum patru ani.

Cifra de afaceri Bombardier Aerospace a totalizat 9,4 miliarde dolari, in timp ce EBIT (venitul operational inainte de taxe si impozite) a totalizat 473 de milioane dolari, sau 5,1 % din cifra de afaceri.

Portofoliul de comenzi al Bombardier Aerospace a atins 16,7 miliarde de dolari la 31 ianuarie 2010.