Carlos Ghosn, reales pentru 4 ani sef la Renault, a vorbit despre strategia grupului si despre succesul Dacia cu modelul Duster care a reusit sa umple showroom-urile de persoane, potrivit auto-infos.fr
“Cu Duster, Dacia va zgaltai piata 4x4. In doar o luna, am primit peste 10.000 de comenzi in Franta. Va pot spune ca nu am vazut atata lume in showroom-uri de la lansarea Renault Scenic 2 in anul 2003”, a spus Ghosn.

Seful Renault mizeaza pe noile modele ca 2010 sa fie un an de succes. Doua noi decapotabile vor fi lansate in vara, Megane Coupe Cabriolet si Wind.

Referitor la piata, Ghosn a spus “intram intr-o noua era pentru masini. Trebuie sa investim masiv pentru a dezvolta o gama de tehnologii, baterii si masini electrice, vehicule hibride si motoare cu combustie interna mai eficiente”.

In 2015, circa 80% din masinile electrice vandute de Renault vor fi fabricate in Franta.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universit─â╚Ťii Româno-Americane ╚Öi al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agen╚Ťia de pres─â Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe pozi╚Ťia de redactor, iar mai târziu la agen╚Ťia de pres─â NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Ca╚Ťavencu, ca reporter ╚Öi redactor ╚Öef al departamentului Companii. Pentru o perioad─â scurt─â de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Auto »Setari Cookie-uri