Circa 52% din masinile noi comercializate in America sunt achizitionate de femei, acestea influentand intr-un procent de 85% vanzarile de masini noi sau rulate, potrivit thenewsmarket.com

Femeile reprezinta segmentul de clienti care creste cel mai rapid atat pentru masini noi cat si pentru cele second-hand.

Avand in vedere climatul economic actual, femeile sunt mai preocupate de economia de combustibil decat de culoarea masinii sau de optiunile stereo.

Spre deosebire de barbati, femeile cauta cea mai buna oferta, chiar daca inseamna sa faca vizite la mai multi dealeri. De asemenea, ele vor lucruri care sa le faca viata si condusul mai usoare, fara sa cheltuie mult.

Elementele de siguranta si fiabilitate joaca de asemenea un rol important in alegerea unei masini de catre doamne, intrucat acestea sunt adesea soferul copiilor la diferite activitati si evenimente.

Noile motorizari cu 4 cilindri, mai puternice, pentru SUV-uri au fost anul acesta printre factorii de decizie in achizitionarea unei masini de familie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Piata auto din Romania, la un nivel ridicat in primele doua luni