Mazda a inregistrat o crestere a vanzarilor pe piata din Romania in aprilie, fiind cea de-a treia luna pe plus, compania comercializand 80 de unitati, cu 21% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.
Cumulat, in primele 4 luni, vanzarile constructorului pe piata locala au totalizat 307 unitati.

Cel mai bine vandut model a fost noua Mazda3, cu 45 de autovehicule. Compacta Mazda beneficiaza in prezent de un discount de 2.500 de euro si garantie extinsa la 5 ani gratuit. Oferta este valabila pentru orice Mazda3 achizitionata pana la 30 iunie 2010.

Mazda3 este cel mai bine vandut model al constructorului japonez la nivel global, peste 2 milioane de unitati fiind comercializate de la lansarea primei generatii din 2003.

Versiunea curenta pune in valoare toate atributele Mazda, integrand un caracter dinamic pronuntat, elemente tehnologice menite sa reduca nivelul consumului si al emisiilor cum este sistemul i-stop, precum si tehnologii de siguranta avansate cum este cazul sistemului RVM (senzori care monitorizeaza partea din spatele autovehiculului).
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri