Integratorul logistic francez FM Logistic a demarat lucrarile la cea mai mare platforma logistica realizata in Romania de un furnizor logistic, investitia initiala ridicandu-se la 10 milioane de euro.

Cele 10 milioane de euro vor fi alocate in prima faza constructiei a trei cladiri cu o suprafata totala de 20.000 de metri patrati, localizata in comuna Petresti, judetul Dambovita.

Prima cladire va fi data in folosinta in ianuarie 2011 si este deja inchiriata unei companii din industria bunurilor de larg consum, urmatoarele doua urmand sa fie inaugurate in lunile aprilie-mai 2011.

“Avem 20.000 de metri patrati proprii si 40.000 mp inchiriati. Nu vreau sa renunt la spatiile inchiriate, insa preferam sa operam in spatiile noastre intrucat modul de operare este mai rapid“, Catalin Olteanu, director general FM Logistic.

Pentru inceput la Petresti vor lucra 200 de angajati, urmand ca in faza finala FM Logistic sa aiba 500 de angajati pe o platforma de 100.000 de metri patrati.

Valoarea totala a proiectului se ridica la aproximativ 100 milioane de euro.

De la infiintarea subsidiarei FM Romania, compania a cunoscut un ritm de dezvoltare constant. FM Logistic Romania si-a consolidat cifra de afaceri de la 4,5 milioane de euro, cat a inregistrat in 2004, la 18 miloane de euro in prezent, urmand acelasi trend ascendent ca in toate tarile in care activeaza.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
FM Logistic Romania va extinde centrul logistic de la Timisoara