Automobile Dacia a incheiat cu compania Romtelecom un contract care prevede livrarea a 320 de vehicule utilitare, a carei valoare depasteste 3 milioane de euro.
Flota contractata de Romtelecom este compusa integral din vehicule Logan VAN si vor fi utilizate de echipele de tehnicieni ai societatii de telecomunicatii.

Cele 320 de vehicule Logan VAN, versiune Pack Confort, sunt echipate cu motorul 1.5 dCi 85 CP. Pretul modelului este in jur de 9.700 euro cu TVA.


Cu un parc auto compus din peste 1.000 de vehicule utilitare marca Dacia, Romtelecom este cel mai important client al Dacia in ceea ce priveste achizitia de vehicule comerciale.

Compania a anuntat in urma cu cateva luni ca va mari numarul unitatilor de teren cu aproximativ 300, pana la 1.500, dupa un proces de restructurare si crestere a eficientei interne.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F