Honda Trading Romania, importatorul local al marcii japoneze, va avea de la 1 iunie un nou presedinte, pe Masahiro Matsushita, care il va inlocui pe Hirotomo Kani, ce urmeaza sa se pensioneze.
“De la 1 iunie succesorul meu Masahiro Matsushita imi va prelua functia in Romania”, a declarat Hirotomo Kani, actualul presedinte Honda Trading Romania, la evenimentul de prezentare al robotului Asimo creat de Honda.

Viitorul presedinte Honda in Romania considera ca tara noastra are un potential mare de crestere.

“Sunt succesorul lui Hirotomo Kani la presedentia Honda Trading Romania. Lucrez pentru Honda de peste 30 de ani, insa in Romania este prima data cand vin. Am observat un potential foarte mare de crestere in Romania si am sa fac tot posibilul sa stabilesc o viziune de brand cat se poate de buna. Indatoriile mele principale vor fi sa mentin sau sa imbunatastesc ceea ce inseamna satisfactia clientilor Honda”, a declarat Masahiro Matsushita, viitorul presedinte Honda Trading Romania.

Honda a organizat anul acesta cea de-a doua competitie nationala de condus eficient, Honda GreenChallenge, in parteneriat cu Grupul Rompetrol. Modelele Honda participante la competitie sunt Honda Accord 2.2 Diesel, Honda Insight Hybrid si Honda Jazz 1.4.

Compania Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, reprezinta oficial pe plan local marca japoneza din octombrie 2006.

Honda Trading Romania are capital 100% japonez si se ocupa cu importul, distributia, marketingul si promovarea automobilelor Honda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri