Chevrolet a inregistrat o cota de piata in crestere in Romania la 5,24%, cu cele 927 de autoturisme inmatriculate in primele 4 luni ale anului 2010.

In intervalul ianuarie-aprilie 2009, Chevrolet detinea 2,5% din piata auto romaneasca.

In primele patru luni, vanzarile de autoturisme in Romania au ajuns la 28.302 de unitati, in scadere cu 36,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Modelele Chevrolet cele mai solicitate sunt Aveo, noul Spark si Chevrolet Cruze. Prin Rabla, Chevrolet a vandut pe piata romaneasca 1.379 unitati.


Chevrolet Spark echipat cu aer conditionat, 6 airbaguri (airbag sofer, pasager, airbaguri laterale, airbaguri cortina), ABS, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, Radio CD MP3 si USB si scaun sofer reglabil pe inaltime costa 5.119 euro cu TVA si primele de casare incluse.

Chevrolet Cruze costa prin Remat 8.990 euro cu TVA. Echipare standard include aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de control al tractiunii (TCS), geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda si multe alte echipari standard.

Chevrolet Aveo Sedan costa prin Rabla de la 5.200 euro cu TVA, Chevrolet Aveo 5 usi are un pret de 5.540 euro cu TVA, iar Lacetti 6.948 euro cu TVA.

Ofertele Chevrolet sunt valabile in anumite termene si conditii pana la 30 iunie 2010, in limita stocului disponibil prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Piata auto: masinile electrice si hibride stabilesc un nou record