Inmatricularile de autoturisme Dacia Logan si Sandero in Germania au avut un declin de peste 80% in aprilie si de peste 60% in primele 4 luni, potrivit KBA.
In aprilie, au fost vandute pe piata germana 775 de unitati Dacia Logan, in scadere cu 80,8% comparativ cu aceeasi luna din 2009. Cota de piata a fost de 1%.

Pe primele 4 luni, au fost inregistrate in Germania 3.278 de masini Logan, cu 64% mai putin decat in ianuarie-aprilie 2009. Cota de piata a fost de 1,2%.

O scadere de 82,5% a fost inregistrata in aprilie de Dacia Sandero cu 1.251 uitati inmatriculate in Germania. Cota de piata este de 1,7% in aprilie.

Dupa primele 4 luni, Sandero a fost inmatriculat in 5.298 de unitati in scadere cu 61% fata de acelasi interval din 2009. Cota de piata a fost de 2%.

Dacia Duster a avut in aprilie 617 untitati inmatriculate in Germania, cota de piata fiind de 2,8%.

Inmatricularile de autoturisme Dacia in Uniunea Europeana au scazut in aprilie cu circa 16%, la 19.848 de unitati, iar cota de piata a coborat la 1,7%, potrivit Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri