Porsche Romania, importatorul Audi pe plan local, primeste comenzi pentru noua limuzina Audi A8 quattro, disponibila la un pret de pornire de 76.200 euro cu TVA.
Noul A8 quattro vine cu doua motorizari diesel si doua pe benzina.

In prezent sunt disponibile un 4,2 litri diesel 350 CP (92.900 euro cu TVA) si un 4,2 litri benzina 372 CP (91.400 euro cu TVA).

Din octombrie vor sosi si motorizarile de 3,0 litri diesel 250 CP (76.200 euro cu TVA) si 3,0 litri benzina 290 CP (76.700 euro cu TVA).


Toate motorizarile vin cu o transmisie tiprtronic cu 8 trepte (cutie de viteze automata, cu schimbare dinamica a treptelor de viteze, cu posibilitatea actionarii manuale inclusiv de la padelele de pe volanul multifunctional. Include si un program suplimentar sport).

In partea din fata si spate A8 are senzori radar (in functie de echipare) care masoara perimetrul din fata si din spatele automobilului.

De asemenea, o camera video scaneaza drumul din fata autoturismului. Aceasta este integrata in oglinda retrovizoare, cel mai inalt punct din interiorul unui automobil si are o viteza de redare de 25 de imagini pe secunda.

Suplimentar, unitatea de comanda ESP transmite si alte informatii. Noul A8 are 5,1 metri lungime, 1,9 metri latime si 1,46 metri inaltime.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri