Noul Citroen C4, ce va fi produs in Franta, la Mulhouse, va dispune de versiuni micro-hibride e-Hdi echipate cu sistemul Stop&Start, a anuntat compania.
Echipat cu o cutie de viteze manuala pilotata, acesta emite 109g/km de CO2 la pornire, apoi atinge imediat 99g/km.

Dimensiunile sale raman compacte: 4.33 m lungime (+5 cm), 1,79 m latime (+ 2 cm) si 1,49 m inaltime (+ 3 cm). Portbagajul are 408 litri.

Printre noutati sunt cutia de viteze manuala pilotata, asistenta la demararea in panta, frana electrica de stationare, AFIL (alerta de incalcare involuntara a liniei continue), proiectoarele directionale cu Xenon sau masurarea locului de parcare.

Alte echipamente noi sunt sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem cruise control programabil (cu posibilitatea de a putea inregistra mai multe comenzi ), proiectoare de ceata fata cu luminare statica a intersectiei, setari individuale la condus (culoarea display-ului, alerte sonore, intensitatea climatizarii).

C4 va fi prezentat in toamna la salonul auto de la Paris.

Actualul C4 a fost lansat in anul 2004. Citroen a lansat in 2008 modelul C5 si in 2009 noul C3.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri