Autoitalia Group, importatorul a sapte marci auto in Romania, ofera posibilitatea de a plati facturile de service prin CardAvantaj in 5 rate lunare fara dobanda.
In baza acordului incheiat intre Autoitalia Group si Credit Europe Bank, cardul de credit CardAvantaj poate fi utilizat, incepand cu data de 15 iunie, pentru plata facturilor in unitatile service din Reteaua Nationala de Dealeri Autoitalia Group.

In showroom-urile Autoitalia exista posibilitatea completarii documentatiei necesare obtinerii acestui card.

AutoItalia Group este importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Infiniti, Abarth, Maserati si Segway in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri