Mercedes-Benz Vario primeste un facelift si urmeaza sa fie echipat cu un nou sistem de transmisie.
Pentru a respecta standardele viitoare cu privire la emisiile poluante, Vario va avea un motor prevazut cu o noua tehnologie de evacuare, care va suplimenta tehnologia SCR, raspunzand astfel standardelor Euro 6.

Modelele Vario vor continua sa fie fabricate la Ludwigsfelde din apropierea Berlinului si dupa 2013. Vario se afla in cel de-al 15-lea an de productie.

Datorita motorului frontal, modelul Vario, spre deosebire de camioanele usoare, nu are nevoie de o cabina basculanta, incadrandu-se perfect in conceptul de autovehicul comercial usor.

Accesul soferului din cabina spre partea din spate a autovehicului se face mult mai usor. Prin urmare, Vario poate fi folosit drept ambulanta sau motorhome sau pentru servicii de livrare.

Pragul jos de incarcare si sarcina utila mare, in special, il fac autovehiculul ideal pentru distributii in segmentul de mare tonaj.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri