Modelul Toyota Auris cu Hybrid Synergy Drive (HSD) este primul hibrid construit in Europa, la uzina Toyota din Burnaston, Derbyshire, Anglia.
Tinta de vanzari este de 30.000 de vehicule. Modelul va fi lansat in 32 de tari europene, primele livrari catre clienti fiind programate in luna iulie a acestui an.

Noul hatchback cu cinci usi este echipat cu primul si singurul grup propulsor integral hibrid din segmentul C. Reflectand calitatile de lider ale companiei Toyota in privinta dezvoltarii tehnologiilor sustenabile de mobilitate, Hybrid Synergy Drive va servi drept o baza tehnologica aplicabila tuturor viitoarelor modele de autovehicule.

Mostenirea sistemului Hybrid Synergy Drive isi are radacinile in prima generatie Prius, primul vehicul hibrid produs in serie, lansat in Japonia in 1997 si in Europa in 2000.

Lansarea modelului Auris echipat cu HSD este un pas major in privinta distributiei tehnologiei integral hibride Toyota in intreaga gama de automobile, in cel mai scurt timp posibil, pana in jurul anului 2020.

Noul Auris cu HSD va fi asamblat la uzina Toyota din Burnaston, in Derbyshire, Marea Britanie, in timp ce eficientul motor de 1.8 l al sistemului hibrid va fi construit in Deeside, North Wales.

Inaugurata in 1992, Burnaston a fost prima uzina Toyota la nivel european, iar acum va deveni prima uzina ce va produce vehicule cu propulsie integral hibrida in Europa. Modelul Auris cu Hybrid Synergy Drive va fi construit pe aceeasi linie de asamblare utilizata de modelul Auris echipat cu propulsoare pe benzina si diesel, precum si de catre modelul Avensis.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri