SUV-ul romanesc Duster va oferi pe 1 iulie un spectacol offroad pe un circuit amenajat in oras, la Baneasa Shopping City.
Circuitul va fi deschis publicului pe 1 iulie, dupa ora 12.

Traseul cu obstacole este parcurs de catre pilotii Dacia.

Din cele 1.366 de unitati fabricate zilnic in uzina de la Mioveni, 260 sunt Dacia Duster. Anul acesta, vor fi fabricate aproape 50.000 de SUV-uri.

Preluarea comenzilor pentru Dacia Duster a inceput inca de la Salonul Auto de la Geneva, odata cu lansarea sa la nivel international.

Dacia Duster este disponibila, in versiunile 4x2 si 4x4, cu o motorizare pe benzina - 1.6 16v 110 CP, precum si cu doua motoare diesel - 1,5 dCi de 85 CP si 1,5 dCi de 105 CP.

Vanzarile Dacia pe piata romaneasca au fost in mai de 3.531 de unitati, in scadere cu 19% fata de mai 2009. Dupa primele 5 luni, livrarile Dacia au avut un declin de 23%, la 12.969 unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri