Conceptul Hyundai i-flow este expus la Festivalul Vitezei de la Goodwood (FoS), Anglia, in perioada 1-4 iulie.

Modelul, proiectat la centrul tehnic european Hyundai, isi face astfel prima aparitie publica dupa debutul global in cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie.

Prefigurand viitorul model Hyundai de clasa D, i-flow expune un design spectaculos imbinat tehnologiei de varf.

Coeficientul aerodinamic de 0,25 ajuta la reducerea emisiilor CO2 pana la valoarea de 85 g/km si a consumului de combustibil la 3 l/100km. Tehnologia hibrida diesel-electrica Hyundai vine cu noul motor de 1,7 litri.

Alte noutati pot fi regasite la interiorul i-flow. Optiunile includ functii de recunoastere a comenzilor gestuale, prin intermediul interfetei evoluate.

Finisajul exterior “Liquid Metal” (“metal lichid”), dezvoltat de asemenea in cooperare cu BASF, adauga impactul vizual si un caracter distinctiv modelului.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967,

Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Vanzarea de autoturisme ecologice, crestere de peste doua treimi