Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca nu stie cand se vor incheia lucrarile la autostrada Bucuresti- Ploiesti, in conditiile in care proiectul este finantat exclusiv cu bani de la buget, iar ministerul dispune de prea putini bani.

"Cand o sa avem autostrada Bucuresti - Ploiesti? Am sa va spun sincer, nu stiu. Pentru ca autostrada este finantata exclusiv cu bani de la buget. Anul asta, prioritare sunt proiectele la care avem bani europeni, apoi cele cu bani de la BEI (n.red. Banca Europeana de Investitii), BERD (n.red. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare), si nu prea imi ajung banii nici acolo, cu atat mai putin pentru autostrada Bucuresti-Ploiesti si autostrada Transilvania. Eu i-am chemat pe cei de la autostrada Bucuresti - Ploiesti si le-am spus asa: sa astepte, ca nu mai putem aloca bani", a precizat Berceanu la Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Anul trecut, in mai, Radu Berceanu declara ca autostrada Bucuresti - Ploiesti va fi gata in luna iulie 2010.

"In iulie 2010 va fi gata tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai putin sapte kilometri, dar se va putea circula intre Ploiesti si centura Bucuresti", spunea atunci ministrul transporturilor


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cati bani s-au scurs in crapaturile din pavajul de la Unirea