Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca nu stie cand se vor incheia lucrarile la autostrada Bucuresti- Ploiesti, in conditiile in care proiectul este finantat exclusiv cu bani de la buget, iar ministerul dispune de prea putini bani.
"Cand o sa avem autostrada Bucuresti - Ploiesti? Am sa va spun sincer, nu stiu. Pentru ca autostrada este finantata exclusiv cu bani de la buget. Anul asta, prioritare sunt proiectele la care avem bani europeni, apoi cele cu bani de la BEI (n.red. Banca Europeana de Investitii), BERD (n.red. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare), si nu prea imi ajung banii nici acolo, cu atat mai putin pentru autostrada Bucuresti-Ploiesti si autostrada Transilvania. Eu i-am chemat pe cei de la autostrada Bucuresti - Ploiesti si le-am spus asa: sa astepte, ca nu mai putem aloca bani", a precizat Berceanu la Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Anul trecut, in mai, Radu Berceanu declara ca autostrada Bucuresti - Ploiesti va fi gata in luna iulie 2010.

"In iulie 2010 va fi gata tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai putin sapte kilometri, dar se va putea circula intre Ploiesti si centura Bucuresti", spunea atunci ministrul transporturilor
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri