Marca auto japoneza premium isi va extinde gama de modele cu un coupe cu tractiune fata, care va fi concurent cu Mercedes CLC, potrivit autocar.co.uk
Noul coupe Infiniti va imprumuta elemente de la conceptul Essence, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva.

Cu toate ca noul coupe Infiniti are dimensiuni mici, va oferi un spatiu la fel de mare ca un hatchback cu 3 usi. Mercedes CLC va fi cel mai apropiat competitor.

Noul model va fi lansat mai intai pe piata europeana.

“O masina chiar si cu tractiune fata iti poate oferi placerea de a conduce. BMW a aratat asta cu Mini”, a spus o sursa Infiniti.

Infiniti va lansa si o masina premium electrica bazata pe Nissan Leaf. Modelul electric Infiniti va fi mult mai puternic si mai performant decat Leaf. Interiorul si exteriorul vor fi in stilul Infiniti, inspirat din Essence.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri