Grupul PSA Peugeot-Citroen va relansa marca auto Talbot pentru a intra in lupta pe segmentul low-cost cu Dacia, potrivit caradisiac.com
Brand-ul Talbot este asteptat pe piata in 2014. Pentru pietele emergente masinile vor fi produse la fabrica Vigo din Spania.

In prezent modelele ieftine ale grupului PSA sunt Citroen C1 si Peugeot 107, doua masini proiectate si produse in parteneriat cu Toyota la uzina din Kolin, Republica Ceha.

Din pacate pentru PSA, in Romania nu mai sunt constructori auto de vanzare, de aceea pentru a-si atinge scopurile, grupul francez va incerca sa apeleze la unul dintre partenerii sai (Donfgeng China) care ar putea produce componente ieftine.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri