Anul acesta sunt asteptate in showroom-urile din Romania noile modele BMW Seria 5 Touring, Mini Countryman si facelift-urile pentru Cabrio si Clubman cu exceptia Mini Coupe.
Cu semnul intrebarii este noul X3 pentru care nu s-a facut inca un anunt oficial, acesta poate ajunge in ultimul trimestru din 2010 sau anul viitor.

Pentru 2011, sunt asteptate in showroom-uri noile modele BMW Seria 1 si Seria 6.

Countryman, primul crossover din istoria constructorului britanic, cel de-al patrulea model din gama Mini, vine cu motorizarile deja existente pe care le va adapta la un sistem de tractiune integrala, denumit ALL4.

Mini Cabrio facelift are un spoiler redesenat, o grila noua, ornamente noi pentru proiectoare şi lumini LED pentru zi. La motorizari, noutatea apare in toamna, un nou diesel de pe BMW 116d.



Noul BMW Seria 5 Touring, a patra generatie a modelului, este diponibil pentru comenzi pe piata romaneasca cu 4 motorizari la un pret de pornire de 44.387 euro cu TVA pentru 520d, primele livrari se vor face in septembrie.

Vanzarile BMW si Mini au crescut in mai in Romania, la 99 unitati (+18%), respectiv 5 unitati (+25%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri