Dacia Duster Offroad Experience a atras 1.000 de vizitatori

SUV-ul romanesc Duster a oferit timp de 4 zile un spectacol offroad pe un circuit amenajat in Baneasa Shopping City, care a atras peste 1.000 de persoane.
Alti 400 de bucuresteni au solicitat drive-teste in oras agentilor prezenti la Dacia Duster Offroad Experience.

Trei vehicule Dacia Duster cu tractiune integrala au rulat, in perioada 1-4 iulie, cate 10 ore pe zi, pe un circuit proiectat astfel incat participantii sa poata evalua, din pozitia de co-pilot, capacitatile de trecere ale masinii.

Traseul a fost prevazut cu sase obstacole. Unul dintre acestea, un trunchi de con cu inclinatie de 32° grade, a fost utilizat in premiera pe un astfel de circuit. Pe toata durata demonstratiei, pilotii de offroad profesionisti au oferit detalii despre comportamentul masinii.

„Este remarcabil ca romanii incep sa fie mandri de Dacia! Nu multe vehicule de teren pot face ceea ce a facut Dacia Duster pe un circuit offroad special amenajat. Vom continua seria de evenimente Dacia Duster Offroad Experience si in alte orase ale tarii. Vom merge mai intai pe litoral, la Mamaia, unde asteptam mai multi vizitatori ca la Bucuresti”, a declarat Mihai Bordeanu, noul director de marketing Dacia.

Dupa Mamaia (in perioada 15-18 iulie), Dacia Duster Offroad Experience va ajunge in toamna si la Timisoara (3-5 septembrie), Cluj (10-12 septembrie) si Iasi (17-19 septembrie).

Anul acesta, vor fi fabricate aproape 50.000 de SUV-uri Duster.

Vanzarile Dacia pe piata romaneasca au fost in mai de 3.531 de unitati, in scadere cu 19% fata de mai 2009. Dupa primele 5 luni, livrarile Dacia au avut un declin de 23%, la 12.969 unitati.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri