Compania Rombat, cel mai mare producator de baterii auto din Romania, a inaugurat langa Bucuresti, in comuna Jilava, cel de-al noualea centru logistic, printr-o investitie de 440.000 euro, dupa ce ieri compania a inaugurat un alt centru logistic, la Braila, de circa 400.000 euro.

Centrul Rombat Bucuresti a presupus ridicarea unei cladiri noi, cu o suprafata construita de 360 de metri patrati. Centrul cuprinde un show-room modern, un depozit cu o capacitate de 8.000 de baterii si un service auto in care clientii pot beneficia de un service rapid pentru instalatia electrica a autovehicului si de service integral pentru baterie, potrivit NewsIn.

"Cerinta pentru baterii Rombat a crescut foarte mult in ultimii ani in zona. Acest lucru ne-a determinat sa realizam o astfel de investitie pentru a fi mai aproape de clienti, oferind flexibilitate in aprovizionare, dar si un serviciu mult mai rapid si profesionist", a afirmat directorul general al Rombat, Ioan Repede.

Serviciile oferite de noul centru cuprind vanzarea en-gros de baterii auto, dar si verificarea gratuita a bateriei auto si schimbarea acesteia.
Cele doua noi centre inaugurate, din Braila (pe 7 iulie) si cel din Bucuresti (joi, 8 iulie), se alatura celor din Brasov, Craiova, Deva, Iasi, Ramnicu Valcea si a altor doua puncte de lucru in Bucuresti si Oradea.

Compania Rombat SA implineste in acest an 30 de ani de activitate. Cifra de afacere a companiei bistritene a fost anul trecut de 70,58 milioane dolari. De asemenea, cifra de afaceri a Rombat SA s-a ridicat in primele sase luni din acest an la 28,8 milioane euro, in crestere cu 29,14% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In 2009, compania a vandut 2 milioane de unitati, in crestere cu 30% fata de 2008 (cand s-au vandut 1,5 milioane de unitati), iar pentru acest an se estimeaza o vanzare de peste 2,1 milioane de unitati. Capacitatea de productie este de peste 2.300.000 baterii pe an.

Programul de investitii pentru anul 2010 se ridica la aproximativ 13,5 milioane euro. Rombat are in total 680 angajati (din care 90 lucreaza in locatia de valorificare a plumbului din baterii deseu). Compania a dezvoltat totodata o retea de service, care cuprinde aproximativ 100 de reprezentante la nivel national.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si