FMS ofera un serviciu de monitorizare a flotei

Compania specializata in gestionarea flotelor auto Fleet Management Services, parte a grupului Gemisa Investments, ofera din iunie un sistem de monitorizare in timp real a statusului vehiculelor aflate in flota proprie.
Platforma online special conceputa pentru gestionarea foilor de parcurs ale masinilor administrate de FMS ofera utilizatorilor posibilitatea de a primi rapoarte actualizate asupra numarului de kilometri parcursi si implicit a consumului de combustibil.

FMS a dezvoltat o platforma online prin care clientii pot completa foile de parcurs ale autovehiculelor din flota proprie la sfarsitul fiecarei zile.

Platforma se acceseaza direct de pe site-ul FMS si faciliteaza monitorizarea informatiilor referitoare la numarul de kilometri parcursi zilnic, numarul de kilometri parcursi in interes personal de catre angajati si consumul de combustibil efectuat de fiecare masina din flota.

Astfel, FMS poate genera in timp real clientilor sai rapoarte detaliate pe baza analizei informatiilor din foile de parcurs, garantand un management eficient si transparent al flotei auto. Pana in acest moment serviciul presupunea generarea de rapoarte complete la sfarsit de luna, cu informatii referitoare la numarul de kilometri efectuati si la consumul de combustibil.

Fleet Management Services este cel mai mare jucator autohton din piata de servicii de inchiriere auto pe termen lung si administrare de flote auto.

Cu peste 10.000 de vehicule administrate pana in prezent, FMS este singura companie din domeniu care activeaza cu personal operativ propriu in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca.

FMS are acoperire nationala prin vasta retea de colaboratori - peste 350 de parteneri in toata tara.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri