Crestere a vanzarilor BMW in provincie

Motor AG Pitesti, dealer autorizat BMW, a inregistrat in primul semestru vanzari in crestere cu 128%, la circa 100 de unitati.
„Obiectivul nostru pentru anul 2010 continua sa fie depasirea tintelor stabilite, precum si cresterea cotei de piata la nivel national. Pana la finalul acestui an estimam sa vindem pana la 170 unitati BMW”, a declarat Adrian Prodanel, director general al Motor AG.

Dealer-ul din Pitesti detine primul loc pe piata auto premium din Arges cu o cota de piata de 80%, conform statisticilor oficiale APIA.

Mixul de modele livrate in prima jumatate a anului 2010 se bazeaza intr-o mare masura pe modelele BMW X6 si BMW X5, aceste vanzari totalizand 63% din totalul livrarilor. Pretul mediu de lista al modelelor livrate este de 60.000 euro (fara taxe), iar cel mai scump model livrat este un BMW X6 M, al carui pret a depasit 110.000 euro (fara taxe).

In ceea ce priveste teritoriul Romaniei, aproximativ 35% dintre clientii Motor AG sunt din Bucuresti, restul de 65% fiind localizati in Arges si in alte judete.

Trendul puternic ascendent pe care Motor AG Pitesti s-a inscris este confirmat si de activitatea de service, cu o cifra de afaceri in crestere cu aproximativ 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cresterea este esentiala pentru Motor AG si se datoreaza intensificarii activitatii de service, dar si programelor de fidelizare implementate pentru clientii companiei.

„Printre avantajele noastre sunt programele de finantare pe care le derulam prin partenerul nostru BMW Financial Services, clientii nostri beneficiind de dobanzi care pleaca de la 0% pe an. Un argument important este si BMW Service Inclusive care asigura intretinerea gratuita a modelului achizitionat pentru 5 ani. Si nu in ultimul rand, as aminti programele de Customer Care pe care le implementam si care asigura o abordare personala a fiecarui client si potential client“, a declarat Catalin Lavric, directorul de vanzari al Motor AG Pitesti.

Costurile cumulate ale programelor de integrare a bazelor de date si management al clientilor au depasit 20.000 euro doar in prima jumatate a anului. La acestea se adauga investitii importante in evenimente de referinta pentru brand: BMW X1 Live Tour (eveniment national), lansarea noului BMW Seria 5 si lansarea noului BMW X5.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri