Constantin Avromescu, country manager Opel pentru Romania in cadrul GM Southeast Europe, a spus ca anul acesta in ultimul trimestru vor fi lansate modelele Opel Astra Sports Tourer si Insignia 4x4 diesel, iar anul viitor va aparea modelul Ampera.
„Noutatile Opel in 2010 sunt motorizarile diesel care vor veni pe Meriva, Corsa a capatat motoare noi Euro 5. Vom avea varianta break la noul Opel Astra, Insignia 4x4 diesel, modele care apar in ultimul trimestru al anului”, a declarat Avromescu.

In 2011, este asteptat Opel Antara facelift si posibil Ampera. Proiectat ca autovehicul cu cinci usi si patru locuri, noul Opel Ampera va fi pus in miscare de tehnologia propulsiei electrice GM, denumita Voltec.

„In 2011, apare Opel Ampera. Inca nu stim daca Ampera va fi destinat si Romaniei. In primul semestru al anului viitor va fi lansat Opel Antara facelift, care vine cu o noua motorizare Euro 6”, a mai spus Avromescu.

Oficialul Opel Romania spune ca vanzarile pe primele 6 luni au fost de peste 2.200 de unitati, programul Remat avand o contributie importanta.

„Trendul pe primele 6 luni a fost unul pozitiv, este incomparabil cu ce s-a intamplat in 2007 sau 2008, dar au fost niste elemente care ne-au ajutat sa avem o anumita ritmicitate in businessul nostru. Din ceea ce ne-am propus noi suntem acolo unde ne doream. Programul de innoire a parcului auto intr-o anumita masura a functionat. A fost o gura de oxigen pentru industria auto. In prima jumatate a anului am vandut 2.260 de unitati comparativ cu anul trecut, volumul a fost mai mic”, a precizat Avromescu.

Opel a lansat in iulie cea de-a doua generatie a modelului Meriva pe piata romaneasca la un pret de 13.745 euro cu TVA inclus, pentru 1,4 litri 100 CP versiunea Essentia.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri