AVE Intermed, furnizor de anvelope si dispozitive pentru echipamente industriale si de constructii, a devenit unic distribuitor in Romania al anvelopelor Magna Tyres.

Contractul a fost perfectat in luna iulie si este valabil pe o perioada nedeterminata.

De peste 30 de ani, Magna Tyres produce si comercializeaza anvelope industriale si off road.

Avantajul competitiv al anvelopelor olandeze Magna Tyres este dat, atat de utilizarea de materii prime si materiale de inalta calitate, cat si de customizarea acestora pentru a raspunde necesitatilor aplicatiilor speciale. Astfel, Anvelopele olandeze Magna Tyres sunt folosite pentru echipamentele industriale, precum si pentru cele utilizate in constructii si in industria miniera.

“Avem convingerea ca in cateva luni, echipa AVE Intermed va reusi sa impuna pe piata din Romania anvelopele industriale si off road produse de Magna Tyres", a declarat Razvan Popescu, business developer AVE Intermed.

Ave Intermed, dealer in Romania pentru Marangoni (anvelope industriale si anvelope reconstruite la cald), ATIB Elettronica (redresori pentru baterii de tractiune), DFK Cab (cabine pentru stivuitoare), B&P (stivuitoare laterale) si Exide (baterii de tractiune) ofera, atat o gama completa de produse si echipamente, cat si servicii aferente acestora, printr-un sistem comercial si de service cu acoperire nationala.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Noua eticheta UE pentru anvelope intra in vigoare din mai 2021