Arval Romania, parte a BNP Paribas Group si companie de referinta pe piata romaneasca a leasingului operational auto cu servicii incluse, isi diversifica solutiile online lansand „Service Locator”.

Instrumentul online „Service Locator” permite clientilor Arval sa consulte in mod gratuit, direct de pe pagina de web a companiei, retelele de parteneri agreati ai Arval pentru toate tipurile de servicii: de la statiile de carburant la atelierele de service.

Utilizatorii au astfel la indemana o harta online interactiva, usor de folosit, prin care pot gasi furnizorii de servicii de intretinere si reparatii, tinichigerie, pneuri si statii de carburant din orice oras din tara, parteneri ai Arval, folosind criterii de marca sau localizare.

„In conditiile in care Internetul devine o resursa de informare din ce in ce mai utilizata, si in plus una extrem de eficienta, am dorit sa extindem aria serviciilor oferite venind in intampinarea clientilor nostri cu solutii online ingenioase, care aduc un plus de valoare. Service Locator este o aplicatie online exclusiv adresata clientilor din Romania ce are o componenta utilitara puternica. Lansarea aplicatiei Service Locator se inscrie intr-o serie de actiuni, pe care le vom anunta in luna septembrie, si prin care ne propunem sa schimbam radical abordarea asupra relatiei cu clientii nostri”, a declarat Arnault Leglaye, managing director Arval Romania.

Fondata in 1989, Arval este o companie de referinta la nivel international in leasingul operational multimarca si in managementul flotelor auto, fiind lider pe piata leasingului operational in Franta si Italia. In prezent, Arval activeaza in 39 de tari, detinand 22 de filiale si avand o larga retea de parteneriate in alte 17 tari.

Arval si-a inceput activitatea in Romania la sfarsitul anului 2006. La finele anului 2009, detinea deja o flota administrata de 2.750 vehicule, in crestere cu 60% fata de finele lui 2008 si o cifra de afaceri in valoare de 15 milioane de euro, mai mare cu aproximativ 65%, comparativ cu 2008

Cu 602.000 de vehicule in regim de leasing operational si 688.000 de vehicule administrate la sfarsitul anului 2008, Arval este parte a BNP Paribas Group, liderul european al serviciilor bancare si unul dintre primele 6 cele mai solide grupuri bancare la nivel international, potrivit Standard&Poor’s.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri