Compania Forza Rossa, unicul importator al Ferrari in Romania, are un al treilea administrator, Leo Taroni, cetatean italian, in afara sotilor Ion si Camelia Bazac, potrivit unei decizii luate in cadrul Adunarii Generale a Asociatilor din 5 iulie si publicate in Monitorul Oficial.

De asemenea, compania si-a majorat capitalul social cu 500 lei, pana la 1.164.500 lei, fiind emise 50 de parti noi sociale, in valoare de 10 lei fiecare, de catre noul asociat Leo Taroni, care detine 0,04% din capitalul social. Restul capitalului social al Forza Rossa SRL este impartit intre Forza Rossa Holding Limited (48,83% din capital), Ion Bazac, cu 30,76%, si sotia acestuia, Camelia Bazac, care are 20,37% din capitalul social, informeaza NewsIn.

Ion Bazac a fost ministru al sanatatii din partea PSD in Guvernul Boc I din decembrie 2008 si pana la ietirea social-democratilor de la guvernare, in octombrie 2009.

Altfel, compania a anuntat lansarea pentru fanii intrecerilor de masini a simulatorului online de curse Ferrari Virtual Race, ce este disponibil pe site-ul Ferraristore.ro si care poate fi descarcat de catre orice utilizator de computer conectat la Internet.

Forza Rossa SRL estimeaza pentru acest an afaceri in crestere cu 23%, la peste 8 milioane euro, dupa ce in 2009 a realizat o cifra de afaceri de 6,5 milioane euro.

Forza Rossa a devenit reprezentatul general Ferrari in Romania in aprilie 2007 si a inaugurat primul show-room dedicat exclusiv celebrului brand in mai 2008. Pana in prezent, compania a vandut aproape 70 de masini Ferrari, iar alte 21 cereri sunt pe lista de asteptare. Forza Rossa activeaza si pe pietele din Bulgaria si Republica Moldova. Iar in curand, compania isi va extinde activitatea si in Monaco, odata cu deschiderea unui nou Ferrari Store.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cand va fi lansat primul Ferrari 100% electric