Mercedes-Benz Romania, prin intermediul diviziei Trucks si Edy International Spedition, cel mai mare operator de transport de marfuri din Romania, au semnat in prima jumatate a acestui an un contract pentru livrarea a 65 de camioane marca Mercedes-Benz si Mitsubishi Fuso Canter.
Incheierea contractului intre cele doua companii este rezultatul unei licitatii organizate de catre Edy International Spedition.

Flota de 65 camioane este compusa din18 camioane Mercedes-Benz Atego, 17 camioane Mitsubishi Fuso Canter folosite in activitatea de distributie.si 30 de modele Actros 1841LSNRL

In Romania, Actros este disponibil prin intermediul a trei modele produse in 2010: Liner, Cruiser sau Power.

La nivel mondial, Daimler Trucks a comercializat 70.600 de autovehicule in primul trimestru al anului 2010 (Q1 2009: 65.400). Vanzarile mai reduse din Germania, Orientul Mijlociu si Japonia au fost compensate de volumul ridicat din America Latina (+79%) si Asia de Sud-Est (+48%).

Grupul de companii edy a fost infiintat in 1991 de catre Alin Popa, in prezent CEO al intregului grup de firme care include edy International Spedition, edy Logistics (servicii de distributie si depozitare), Autocamion Service si Diesel One (furnizare de combustibil).

edy International Spedition este cel mai mare tranportator de marfuri generale din Romania - cu peste 1.500 de angajati si o cifra de afaceri de peste 235 milioane de lei in 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri