Mazda isi extinde reteaua in Maramures

Mazda are incepand din iulie un nou dealer care se alatura retelei de parteneri in Romania.

Prin intermediul ATP Exodus toate modelele Mazda vor fi disponibile si in Baia Mare, judetul Maramures, compania asigurand atat servicii de vanzari prin noul showroom, cat si operatiuni de service prin unitatile proprii.

“ATP Exodus este cel de-al 13-lea dealer Mazda pe piata, urmand sa consolideze pozitia companiei in zona de nord si nord-vest a tarii, iar showroom-ul nou inaugurat este al 16-lea unde doritorii pot testa modelele Mazda” a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda.

Noua locatie dedicata Mazda va avea o suprafata de 350 de mp si va gazdui modele precum Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-7 si MPV-ul Mazda5.

Totodata ATP Exodus pune deja la dispozitia clientilor o flota de test compusa din Mazda2, Mazda3 si Mazda6, urmand ca aceasta sa fie completata pe parcurs cu toate modelele populare pentru piata locala.

ATP Exodus este un nume recunoscut in industria auto pe plan regional, avand o experienta de aproape 3 ani in comercializarea de autovehicule si operatiuni de service.

Cititi si Vanzarile Mazda in Romania, +9% in primul semestru.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri