Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari in Romania, aduce la Mamaia cele mai sportive modele Ferrari.
Compania pune la dispozitia doritorilor in statiunea Mamaia doua modele Ferrari in perioada 30 iulie - 30 august.

Masinile de test sunt gasite la terasa Kaiak din Mamaia.

Masinile vor fi pregatite de cursa in fiecare zi, iar un copilot, reprezentant al Forza Rossa, va face echipa cu cei doritori de un drive test.

Forza Rossa opereaza ca unic importator Ferrari pe piata romaneasca si activeaza si pe pietele din Bulgaria si Republica Moldova. In curand, compania isi va extinde activitatea si in Monaco, odata cu deschiderea unui nou Ferrari Store.

Cu o medie de peste douazeci de autoturisme vandute pe an, la nivelul anilor 2008 -2009, Forza Rossa este liderul segmentului autoturismelor sportive de lux din Romania.

Forza Rossa SRL estimeaza pentru acest an afaceri in crestere cu 23%, la peste 8 milioane euro, dupa ce in 2009 a realizat o cifra de afaceri de 6,5 milioane euro.

Forza Rossa a devenit reprezentatul general Ferrari in Romania in aprilie 2007 si a inaugurat primul show-room dedicat exclusiv celebrului brand in mai 2008. Pana in prezent, compania a vandut aproape 70 de masini Ferrari, iar alte 21 cereri sunt pe lista de asteptare.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri