Printre modelele pe care grupul Dacia-Renault anunta ca le va lansa la anul nu exista un model de Logan 4X4. Reprezentantii grupului spun ca nu se cunoaste nici macar definitia proiectului
Informatiile vehiculate de anumite publicatii din presa straina, care au avut ecou in presa autohtona, privind planurile Renault de a lansa un Logan monovolum cu tractiune integrala nu sint confirmate de grupul francez. Nu putem comenta asupra formei si specificatiilor viitoarelor modele, intrucit nu avem inca definitia produsului, a declarat Monica Popovici, responsabil de relatii cu publicul in cadrul companiei Dacia-Renault. Tot ce stim este calendarul lansarilor, a spus Popovici.

Acesta ar fi: pina in primavara, versiunea diesel cu ABS, in aprilie motor de 1,6 litri cu 16 valve si 107 cai-putere, break in toamna si furgon in prima parte a lui 2007. Exista planuri ca un model hatchback bazat pe platforma Logan sa se produca in Brazilia, dar dupa 2007. Nu se stie daca va avea 3 sau 5 usi. Printre ele nu exista nici un model 4X4.

Break, nu monovolum

Versiunea combi va exista din toamna lui 2006. Numele de cod intern al proiectului este intr-adevar R-90. Va exista o versiune cu sapte locuri, dar inca nu se stie daca va fi lansata in acelasi timp cu cea cu cinci locuri, declara oficialii Dacia. Breakul va fi, cel mai probabil, in stilul lui Peugeot 307 Station Wagon. Adica locurile suplimentare vor fi in portbagaj. Chiar daca reprezentantii Dacia nu vor sa comenteze forma viitorului break, exista posibilitatea ca acele doua locuri sa fie doar pentru copii, intrucit Logan va fi un break veritabil si nu un monovolum. Cit despre o versiune 4x4, reprezentantii Dacia prefera sa se abtina de la comentarii, intrucit inca nu stiu ce posibilitati ofera platforma pentru implementarea unei astfel de solutii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri