Renault va incredinta companiei Dacia numeroase proiecte, in afara de Logan, a declarat, ieri, directorul de resurse umane al companiei Dacia, Alain Duval.

"Vom avea si un birou de proiectare asociat Renault. Ne propunem sa fim unul dintre cele mai performante birouri de proiectare din Grupul Renault, iar pentru 2008 sa fim una dintre cele mai importante uzine de cutii de viteze din Grup Dacia unde se vor produce cutii de viteze pentru toate vehiculele Grupului Renault din segmentul 1 - Renault Twingo, Nissan Micra, a spus Duval El a aratat ca, pentru a sustine toate aceste proiecte, Dacia are nevoie de angajati si ca in urmatorii trei ani compania va recruta 1.500 de persoane, dintre care 1.000 vor lucra direct in productie. Astfel, numarul de angajati ai companiei va ajunge in urmatorii doi-trei ani la 13.000, fata de 11.500 in prezent, a declarat, Alain Duval, director de resurse umane al constructorului de autovehicule.

Potrivit lui Duval, numarul de angajati ar fi trebuit redus la 10.000, insa, ca urmare a evolutiei bune pe care o are modelul Logan, estimarile anterioare nu mai sunt valabile. 70% din salariatii disponibilizati au fost reangajati la Dacia. Unul dintre avantajele Romaniei este cel al salariilor mai mici decat in Europa Occidentala. Trebuie sa mentinem acest avantaj. Armonizarea salariilor se va face firesc, pentru ca este ceruta de piata, a mai declarat Duval.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri