Producatorul de piese auto Altur Slatina (ALT) a inregistrat in primul semestru un profit de 1,73 milioane lei, in crestere cu 80% fata de primele 6 luni din 2009.
Anul trecut in intervalul ianuarie-iunie, compania a raportat un profit net de 960.000 lei.

Afacerile Altur au crescut cu 45% in primul semestru, la 55,17 milioane lei, de la 37,8 milioane lei in perioada similara din 2009.

Societatea a fost infiintata in anul 1979, iar in anul 1991 este transformata in societate pe actiuni sub denumirea de Altur S.A.

In prezent Altur S.A. este o societate cu capital romanesc integral privat. Prin produsele pe care le realizeaz Altur SA Slatina este un furnizor important pentru mai multe sectoare industriale: industria de autoturisme de oras si de teren; industria de tractoare si masini agricole; industria de autovehicule pentru transport marfa si pasageri; industria electrotehnica si a sistemelor de incalzire cu gaze naturale.

Un important segment al produselor fabricate de ALTUR sunt piesele turnate static si sub presiune din aliaje de aluminiu destinate in special industriei auto precum si centralelor termice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri