Mercedes-Benz Romania a lansat pagina de Facebook dedicata fanilor autohtoni ai marcii germane, dar si celor care doresc sa descopere cat mai multe detalii despre universul Mercedes-Benz.
Aceasta noua manifestare Mercedes-Benz in spatiul online romanesc a fost conceputa si implementata pentru a facilita interactiunea pasionatilor de autovehicule Mercedes-Benz cu marca, dar in acelasi timp si intre ei.

Pagina de Facebook Mercedes-Benz Romania are un continut specific activitatii companiei in Romania, dar prezinta si informatii despre manifestarile marcii la nivel global.

Astfel, dupa lansarea noului website, cu un nou design si un vizual mai emotional si a noului site media in limba romana, Mercedes-Benz Romania isi reconfirma angajamentul fata de internautii romani de a interactiona cu marca.

Fie ca este vorba despre noua Clasa E Cabriolet, sau despre modelul care urmeaza sa devina legenda, SLS AMG, ori despre noile generatii Clasa R si Clasa CL, pasionatii vor putea gasi pe noua pagina de Facebook informatii si detalii cu privire la cele mai noi tehnologii si automobile Mercedes-Benz, cat si despre actiunile de promovare derulate la nivel national.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri