Eurial Invest, concesionar Peugeot, a adus in showroom-uri noul model coupe RCZ, la un pret de pornire de 26.259 euro cu TVA.
Peugeot RCZ vine echipat cu 3 motorizari care respecta normele de poluare Euro 5. Cele doua propulsoare pe benzina sunt 1,6 litri in variantele de 156 CP (cu transmisie manuala sau automata) sau 200 CP, propulsorul HDI de 2,0 l 163 CP.

In varianta standard, Peugeot RCZ dispune de ABS, aer conditionat automat bi-zona, asistenta la parcarea cu spatele, sisteme de siguranta activa precum ESP/ASR si Hill Assist, jante din aliaj de 18”, eleron mobil reglabil automat in functie de viteza de deplasare, scaune sport cu tetiere integrate sau volan imbracat in piele.

RCZ dispune de numeroase elemente de personalizare: jante din aliaj de 18’’ sau 19” in diferite variante de prezentare, kit-uri de colantare, etriere de frana precum si doua optiuni de culori pentru plafonul de carbon cu un design inedit.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri