Constructorul auto american Ford a intrerupt temporar livrarile modelului Fiesta fabricat in Mexic din cauza unei piese defecte, ceea ce ar putea amplifica problemele create de insuficienta stocurilor, complicand lansarea acestei noi versiuni, transmite Reuters, citat de Mediafax.

Livrarile de Fiesta au fost intrerupte saptamana trecuta din cauza unei probleme legate de calitate, pe care Ford a identificat-o si rezolvat-o, a declarat presedintele subsidiarei americane a Ford, Mark Fields.

El a mentionat ca producatorul auto a reluat livrarile destinate dealerilor din SUA, apreciind ca nicio masina cu probleme nu a ajuns pe piata.
Fields nu a precizat care piesa prezinta defecte, insa doua surse apropiate situatiei au indicat ca este vorba de un levier cu care sunt echipate scaunele.

Ford a inceput in luna mai productia modelului ale carui livrari au fost suspendate. In cursul verii, mai multe furtuni au pus in pericol caile ferate din nordul uzinei mexicane unde Fiesta este produsa, afectand livrarile.

In iulie, Ford si-a cerut scuze clientilor care asteptau sa intre in posesia masinii, oferindu-le bonuri cadou de 50 de dolari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Una din cele mai vandute masini iese subit de pe o piata importanta