Honda CR-Z a primit un punctaj maxim de 5 stele, potrivit noilor rezultate independente de testare la impact Euro NCAP.
Sistemul are in vedere protectia ocupantilor la impact frontal, lateral, impactul in zona stalpilor si din spate, protectia copiilor, protectia pietonilor si disponibilitatea sistemelor ce asista soferul.

Noul sistem de evaluare introdus in februarie 2009, utilizeaza un punctaj ponderat care combina aspecte ale performantelor in ceea ce priveste siguranta unui automobil: adult (50%), copil (20%) si pietoni (20%), rezultatele evaluarii protectiei oferite de disponibilitatea sistemelor de asistenta si de securitate (10%).

Pentru a se califica si a fi incluse, sistemele de asistenta (VSA la Honda) trebuie sa fie disponibile in echiparea standard in peste 90% din gama de modele EU 27 2010.

CR-Z este prima masina care combina un motor de 1,5 litri i-VTEC si sistemul IMA.

Honda CR-Z emite 117 g / km de CO2 in ciclul de testare UE si consuma doar 5.0 l/100km de combustibil.

Honda Insight a fost nominalizat ca cel mai sigur hibrid precum si al doilea cel mai sigur vehicul testat in 2009.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri