Mazda Motor Corporation si joint venture-ul Ford Motor Company, Auto Alliance Thailanda Co. Ltd., vor investi 350 de milioane de dolari intr-o unitate de productie unde se vor fabrica pick-up-urile celor doua companii.
Productia va demara la mijlocul anului 2011.

Suma alocata va permite instalarea de noi echipamente necesare productiei noii generatii de pick-up-uri. Odata incheiat, acest demers investitia totala a celor doi constructori in AutoAlliance Thailanda va depasi 1,85 miliarde de dolari de la initierea operatiunilor in 1995.

AAT, deja una dintre cele mai moderne uzine auto din Thailanda, a contribuit la stabilirea unor standarde ridicate pentru productia de autovehicule in regiunea ASEAN (Asociatia Natiunilor din Asia de Sud-Est) prin intermediul angajamentului continuu pentru calitate la cote inalte, standarde si eficienta costurilor.

AAT exporta pick-up-uri Ford si Mazda in mai mult de 130 de piete la nivel mondial. In iulie 2007, AutoAlliance Thailanda a aniversat productia primului milion de unitati din momentul in care fabrica a devenit operationala, in 1998.

O noua fabrica respectand cele mai inalte standarde, destinata autoturismelor, a fost inaugurata in iulie 2009. In prezent aceasta produce modele Mazda2 si Ford Fiesta comercializate in Thailanda si exportate in ASEAN, precum si pe alte piete.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri