Constructorul auto nipon Toyota a anuntat ca va rechema pentru reparatii 1,3 milioane de masini din modelele Corolla si Matrix vandute in SUA si Canada, din cauza unor sisteme de control al motorului defecte care pot face automobilul sa se opreasca.
General Motors a indicat, de asemenea, ca vor fi rechemate in SUA si Canada aproximativ 200.000 de automobile Pontiac Vibes, o masina inrudita cu Toyota Matrix, din cauza acelorasi probleme, scrie Mediafax.

Toyota a anuntat ca are cunostinta de patru cazuri neconfirmate de accidente, unul soldat cu rani minore, in SUA, care au legatura cu modulele de control al motorului de pe masini construite intre 2005 si 2008. Grupul va inlocui aceste sisteme de control.

Constructorul auto va repara 1,13 milioane de autovehicule din SUA si 200.300 din Canada. Toyota a rechemat pentru reparatii 11 milioane de automobile in ultimul an, in principal pentru a remedia o defectiune la sistemul de acceleratie, ceea ce a afectat reputatia producatorului auto si a atras atentia autoritatilor de control in domeniu din SUA.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri