DS4 ofera o gama de cinci motorizari Euro 5, doua motoare diesel HDi 110, 160 si trei motoare pe benzina VTi 120, THP 155 si noul THP 200.

Modelul va avea 4.27m lungime, 1.81m latime si 1.53m inaltime. DS4 beneficiaza si de un portbagaj spatios de 370 de litri si numeroase compartimente de stocare inteligente.

In functie de nivelul de echipare, DS4 beneficiaza de discuri de frana ventilate cu diametru crescut (340 mm), precum si sistemul electronic de control al franarii in standard, incluzand ABS cu sistemul electronic de distributie a fortei de franare (EBD) si asistenta la franarea de urgenta (EBA).

Citeste si:

Stilul exclusivist este evidentiat prin liniile cromate din partea inferioara a spoilerului, precum si prin liniile luminoase ale stopurilor ce raman aprinse atat ziua, cat si noaptea.

Interiorul este dominat de parbrizul panoramic, care se prelungeste cu plafonul. Posesorii modelului Citroën DS4 vor avea la dispozitie cinci feluri de combinatii de piele pentru scaune, incluzand si optiunea de a folosi doua culori.