Productia modelului Duster ar putea ajunge sau depasi in curand cadenta modelului Sandero, de 650 unitati pe zi, a declarat, miercuri, directorul general al grupului Renault Romania, Jerome Olive.
"De fapt, in functie de evolutia cererilor, modelul Duster ar putea reprezenta chiar jumatate din productia totala de la Mioveni. Pana in prezent, pe toate pietele in care activam cu modelul SUV, nivelul comenzilor s-a dovedit a fi superior asteptarilor", a adaugat oficialul companiei franceze, potrivit Mediafax.

La sfarsitul lunii februarie, Dacia producea una-doua unitati Duster. In prezent, cadenta zilnica pentru acest model este de 450 unitati, crescand sistematic din momentul inceperii productiei.

Cadenta totala la uzina de la Mioveni este in prezent de 1.400 unitati pe zi, insa reprezentantul Dacia a spus ca nivelul garantat al uzinei este o cadenta de 1.375 de unitati.

Grupul Renault a inaugurat miercuri in localitatea Oarja, judetul Arges, un centru de piese de schimb, cel mai mare de care dispune grupul Renault in afara Frantei.

Centrul are o suprafata de 65.000 patrati, 160 de angajasi si stocheaza peste 70.000 de tipuri de piese.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri