Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va lansa versiunea europeana a vehiculului i-MiEV, 100% electric, la Salonul Auto de la Paris, in martie 2011 fiind disponibila in Romania.

Pretul acestei versiuni pentru Europa va diferi in functie de tara si va fi intre 33.000 – 35.000 euro. In functie de facilitatile guvernamentale pretul final poate fi sub 30.000 euro.

Versiunea europeana a modelului electric i-MiEV va fi introdusa succesiv In 14 tari, Franta, Marea Britanie, Germania, incepand cu luna decembrie a acestui an si continuand in restul Europei din anul fiscal 2011.

In comparatie cu versiunea pentru piata japoneza, cea europeana cuprinde urmatoarele caracteristici: un design nou pentru bara de protectie fata/spate; redesenarea consolei centrale la fel ca si zona indicatoarelor de bord.

In plus, siguranta - atat cea activa, cat si cea pasiva - a fost imbunatatita prin adaugarea sistemului de control electronic al stabilitatii (ASC - Active Stability Control), precum si a airbag-urilor laterale si de tip cortina, in toate echiparile standard.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Iohannis, in mesajul de Anul Nou: Sa construim Romania normala!