Hyundai va celebra debutul la nivel mondial al noului sau MPV (Multi Purpose Vehicle) de clasa B la Paris, a carei lansare va avea loc spre finalul anului.

Schita modelului ix20 prezinta un design indepartat de imaginea clasica asociata segmentului din care acesta face parte, adoptand un profil dinamic, sportiv, in concordanta cu reputatia Hyundai – de producator modern, inovator.

Proiectat si dezvoltat la centrul european Hyundai din Rüsselsheim, Germania, ix20 este cel de al doilea model Hyundai, dupa ix35, care adopta noul limbaj de design ‘fluidic sculpture’.

Comercializarea ix20 va demara in ultimul trimestru al anului curent si va fi sustinuta de integrarea pachetului ‘Five Year Triple Care’ – care include 5 ani de garantie integrala, fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

Un alt model Hyundai care va debuta la Paris este noul i10. Viitoarea versiune a celui mai mic model din gama beneficiaza de un set larg de imbunatatiri la nivel de design, specificatii si tehnologie – inclusiv un nou motor de 1.0 litri, prezentand emisii CO2 de numai 99 g/km.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ion Tiriac a adus 14 exemplare in galeria Tiriac Collection