GTC Paris, urmatorul pas al unei noi game Opel redesenate, isi va face debutul la salonul auto de la Paris.
Modelul GTC Paris de 4,46 metri lungime este o masina compacta, ce ofera suficient loc pentru cinci pasageri.

Propulsorul GTC Paris are patru cilindri, fiind de 2.0 litri Turbo cu injectie directa. Modelul este dotat cu tehnologia Start/Stop. Transmisia este manuala, cu sase viteze.

Solutia Opel pentru puntea spate este bratul Watts. Suspensia este adaptiva FlexRide, iar diferentialul fata este limitat electronic. GTC Paris vine cu roti dinamice de 21 inch.

"Am vrut sa exprimam cea mai emotionala latura a marcii Opel si credem ca acest vehicul creeaza un impact vizual care reintareste caracterul nostru dinamic si sportiv”, a spus Mark Adams, vice presedintele de Design al Opel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri