Hyundai lanseaza la nivel european patru noi modele cu ocazia Salonului Auto de la Paris.
Doua dintre modele - ix20 si noul i10 – isi fac debutul la Paris, in timp ce Genesis Coupe si ix35 Blue vor fi confirmate spre comercializare in Europa.

Hyundai a facut publice astazi primele imagini ale MPV-ului sau de clasa B, ix20. Acesta este cel de-al doilea model european care adopta noua linie de design Hyundai ‘fluidic sculpture’. Noul model se diferentiaza facil de imaginea uzuala, cubica, asociata segmentului din care face parte, adoptand un profil dinamic si sportiv.

Urmand a fi prezentat catre vanzare in ultimul semestru al anului 2010, ix20 se adreseaza familiilor tinere.

Alaturi de ix20, in lumina reflectoarelor va straluci la Paris si noul i10, Hyundai publicand imagini oficiale ale modelului. Noul i10 prezinta o gama larga de imbunatatiri: design modificat in concordanta cu noua linie Hyundai si un nou motor de 1.0 litri ce emite numai 99 g/km CO2.

Modelul Genesis Coupe va ajunge la vanzare in ultimul semestru al anului.


Coupe-ul Hyundai va fi disponibil cu un motor de 2.0 litri turbo 210 CP sau cu motorizarea de 3.8 litri V6 303 CP. Suspensia, sistemul de franare si cel de directie au fost modificate.

Genesis sedan - fratele variantei Genesis coupe – si modelul Hyundai de lux Equus vor fi de asemenea expuse in standul marcii, la Paris.

Hyundai va monitoriza reactia publicului la modelele Genesis si Equus, urmand a decide anterior daca acestea vor intra catre vanzare pe piata europeana.

Gama expusa la Paris va cuprinde si modelele dezvoltate in programul Blue Drive inclusiv varianta Blue a SUV-ului de clasa C, ix35.

ix35 Blue este programat catre comercializare imediat dupa Salonul Auto de la Paris si prezinta valori ale emisiilor de 135 g/km. Versiunea hibrida ix35 diesel va avea emisii de 117 g/km.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri