Cum incearca Toyota Romania sa castige din piata

Toyota Romania, importatorul marcii japoneze, scoate la drive-test 11 modele de masini in cele mai mari orase, in cadrul evenimentului Caravana Toyota Experience 2010.

Caravana Toyota se va opri in 17 orase din Romania intre 21 septembrie si 21 noiembrie.

Pasionatii Toyota vor avea ocazia sa testeze: iQ, Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Prius, Urban Cruiser, Rav 4, Hilux , Land Cruiser 150.

In premiera, Caravna Toyota Experience 2010 va prezenta modelul Toyota Auris Hybrid Synergy Drive – primul hibrid integral din clasa compacta.

In fiecare dintre cele 17 locatii evenimentul va cuprinde doua etape: etapa de condus preventiv si etapa off road.

In cadrul primei etape, reprezentantii Toyota vor explica individual fiecarui participant notiunile de baza ale condusului preventiv si felul in care noile tehnologii contribuie la siguranta in trafic. De asemenea vor avea loc demonstratii practice cu modelele Toyota Yaris, Auris si Avensis.

In cea de-a doua etapa, participantii la evenimente vor avea inca odata ocazia sa descopere performantele off road ale modelelor 4x4. Vor avea loc demonstratii practice cu modelele Toyota Rav4, Hilux si Land Cruiser 150, pe un traseu construit artificial.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri